Blog

May 16, 2020

Menaxhim Rrjetesh sociale

Ashtu si shumë pronarë të bizneseve të vogla, ju mund të mendoni se krijimi i një website nuk do të ndihmonte biznesin tuaj, apo kostoja per […]
May 13, 2020

Pse duhet një dyqan online

Në këtë ditë dhe moshë, me popullaritetin në rritje të Internetit dhe përparimit teknologjik, është shumë më e shpejtë dhe më e lehtë për të blerë […]
February 15, 2018

Pse duhet një faqe interneti

Ashtu si shumë pronarë të bizneseve të vogla, ju mund të mendoni se krijimi i një website nuk do të ndihmonte biznesin tuaj, apo kostoja per […]
Kontakto Tani
1
Ju duhet ndihme ?
Pershendetje!
Si mund tju ndihmojme ?